Ga naar de inhoud

British Auto Jumble 2024! Voor de 25e keer in Waalwijk!

Noteer alvast in uw agenda: British Auto Jumble: 23 juni 2024. Een jubileum-evemement deze keer, want dit wordt de vijfentwintigste British Auto Jumble in Waalwijk! Wij hopen u daar weer te zien! En neem gerust familie, vrienden, bekenden mee!

En omdat het een jubileumeditie is zal er extra uitgepakt worden! Een aandenken voor iedere bezoeker, een tweede band, highlandgames light voor jong en oud, een loterij voor de bezoekers, de mogelijkheid om een ritje te maken met een klassieker, en ……….??


Een auto jumble is van oorsprong een kofferbakverkoop van onderdelen en andere auto gerelateerde items, zoals boeken, poetsmiddelen, modellen, kleding, etc. Het is een reeds lang bestaande traditie, die vooral populair is in Engeland, Amerika en Australië.

Alhoewel het aantal Auto Jumbles langzaam terugloopt zijn er nog steeds een aantal grote Auto Jumbles, waarvan voor Europa de meeste in Engeland georganiseerd worden, met deelnemers, handelaren en publiek uit allerlei landen. Een van de bekendste Auto Jumbles is die van Beaulieu elk jaar begin September.

De British Auto Jumble begon ooit als een kofferbakverkoop van de MG club waarbij de leden in een gezellige ambiance hun overtollige onderdelen ruilden of aan elkaar verkochten. Het evenement wordt dit jaar voor de 25-ste keer georganiseerd door de MG Car Club en staat open voor deelname van alle Engelse (klassiek) merken. De uitvoering is in handen van het British Autojumble Team.

Datum: 23 juni 2024
Tijd: van 10:00 uur tot 17:00
Loactei: Lidovelden in Waalwijk (ingang Vijverlaan)