Ga naar de inhoud

Verzend- en Retourbeleid

Verzendkosten:

Voor alle bestellingen binnen Nederland geldt dat wij € 7,95 verzendkosten rekenen. De verzendkosten naar België en Duitsland bedragen € 12,00. Wij verzenden al onze producten via PostNL als pakket. Hierbij zit standaard een Track & Trace code, welke wij u toesturen.

Pakket niet ontvangen?

Controleer de Track & Trace code van het pakket. Deze sturen wij u toe via mail of Whatsapp. Via deze link op de Track & Trace pagina of de tijdvakindicatie van de levering mogelijk is verschoven.

Klopt het bezorgadres dat je hebt ingevuld? Heb je misschien een ‘Niet thuis-bericht’ ontvangen? Mogelijk is je pakket bij de buren bezorgd of heeft de bezorger een nieuw bezorgmoment ingepland.

Mocht je dan alsnog geen pakket ontvangen hebben, neem dan contact met ons op.

Herroepingsrecht, garantie en retouren formulier:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd of vergoed door middel van een waardebon welke te besteden is op de webshop. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u ons formulier invullen en retourneren naar contact@arocarparts.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten of de waardebon aanbieden, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat onze webwinkel niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postkantoor altijd om een Track & Trace code en bewaar deze goed. Wij nemen geen beschadigde pakketten in ontvangst. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Maatwerk:

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Gebruikte producten:

Producten die u via deze webwinkel koopt worden welke gebruikt zijn kunnen gebruikerssporen bevatten. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.