Ga naar de inhoud

British Auto Jumble 2022

We hebben goede hoop dat de British Auto Jumble in 2022 wel georganiseerd kan worden en de eerste stappen hiertoe zijn reeds gezet!

De geplande datum voor 2022 is 19 juni 2022. Uiteraard onder voorbehoud van de eventueel dan geldende Coronamaatregelen.(We hopen uiteraard dat deze dan uit de wereld zijn)

In goed overleg met het bestuur van de MG Carclub is het besluit genomen om de organisatie van de  British Auto Jumble 2022 in gang te zetten. De datum is inmiddels door de gemeente Waalwijk bevestigd.

Een keur van meer dan 1000 Engelse klassieke automobielen en veel gezelligheid. Leden van alle mogelijke Engelse autoclubs komen hier bijeen om hun mooie auto te showen en eventueel ook hun overtollige onderdelen aan te bieden en dit alles tegen een aantrekkelijke prijs.

Daarnaast zijn er ook veel handelaren die hun auto gerelateerde producten zullen presenteren. Ook aan vertier zal het niet ontbreken.

Zoals al vele jaren zal de Mardigrassjazzband ons plezieren met hun geweldige diximuziek en is er volop de gelegenheid een hapje en een drankje te gebruiken op het horecaplein.

  Al met al een dag waar gezelligheid, weerzien en herkenning de hoofdmoot vormen en dat tezamen met de meer dan 2000 bezoekers die het Lido terrein vorige Jumble’s hebben bezocht.

De MGCarclub is verantwoordelijk voor de organisatie en de uitvoering is in handen van het British Autojumble Team. Dit nieuwe team zal er alles aan doen dit mooie evenement ook in 2020 tot een groot succes te maken.

Bron: Cees Coensen – MG Car Club

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *